Meillä oli hyvä joulu. Siskoni ja veljeni olivat perheineen Pakkiksella vanhempieni ja Mossen luona ja siellä olimme myös Nana ja minä. Olimme kiitollisia saadessamme kaikki kokoontua yhteen viettämään Vapahtajamme syntymäjuhlaa. Aattona olimme kirkossa katsomassa jouluevankeliumin (jultablå) ja illalla jaoimme lahjoja. Nana koitti kovasti löytää omaa pakettiaan. :)

2179619.jpg

"Missä se on? Katso, miten nätisti odotan sitä!" saattaa kaunis Nanani tuumailla.

2179622.jpg

Mosse tunki itsensä lähelle papaa. :)

2179626.jpg

Ihanaa, Nana on saanut Österdahlien lahjan. Koirat saivat lahjoja myös Mandylta, Ompulta sekä naapurista Nestorilta ja Ilpolta. Kiitos paljon!

2179620.jpg

Lahjojen avaamista jatkettiin toisena päivänä ulkona, jossa oli mukavampi syödä herkkuluita.

2179646.jpg

Mosse heitteli luutaan ja hyppeli innoissaan! :D Lopulta se asettautui syömään herkkuaan.

2179649.jpg

2179653.jpg

Nanan tyyli oli paljon tyttömäisempi. :)

2179717.jpg

2179655.jpg

Mossen joulupiehtarointi. Huomatkaapa kuvassa näkyvä kuorrutettu korva. Nanalla on hassu tapa. Jos Mosse ei lähde ulos, kun sanotaan, että nyt mennään pihaan, Nana palaa ulos rynnättyään takaisin sisälle hakemaan sitä. Sitten se kuljettaa Mossen korvasta kiinni pitäen pihalle. *hih*

2179618.jpg

Nana tummassa jouluillassa Pakkiksen pihalla. Kuvassa oleva ovi johtaa vastiksen puolelle.

2179617.jpg

Jouluvieraamme lähtivät tänään ja jättivät kovasti hiljaisen tilan! Meitä oli jouluna koolla kaksi koiraa ja 12 ihmistä, joista viisi lasta. Hulinaa ja hälinää siis kyllä riitti.

Isäni lähti taas tänään Nanan ja Mossen kanssa ulkoilemaan Bolideniin. Siellä olivat yllättäin myös Mandy Hannan ja Samin kanssa sekä Omppu Sirpan kanssa!! Leotreffit piti järjestää vasta huomenna, mutta näistä tuli todelliset yllätystreffit. Kaikilla oli ollut mukavaa. Nanakin oli ollut pirteä. Nana on tullut muutaman kerran nyt kerrostalossani portaat alas mahallaan. :/ Olen leikannut sen tassukarvat pois niin tarkkaan kuin osaan ja kynnet näyttävätkin nyt ihan hirmu pitkiltä, vaikka nekin on luonnollisesti lyhennetty. Koitin auttaa Nanaa kaulahuivin avulla, mutta se ei onnistunut. Seuraavaksi kokeillaan valjaita, jos voisin niiden avulla kannatella Nanaa rappusissa. Pikkuinen kullanmuruni. Se on kompuroinut myös pihalla, mutta lenkillä se kuitenkin liikkuu normaalisti.

Tassu tassussa on mukavaa ja turvallista levätä. <3

2179779.jpg

Hyviä välipäiviä kaikille!