Tänään ilmestyneessä Koiramme-lehdessä on Hannu Panttilan kirjoittamassa jutussa "Koiran vanhuus: vaivoja, seesteisyyttä, vipinää?" tekstiä myös Nanasta. Kuvakin löytyy Nanasta ja Mossesta sivulta 65.   Toivottavasti tämä kuva lehdestä ei ole kamalan laiton... ainakaan siitä ei voi lukea tekstiä eli ehkä se voi olla täällä.

Tänään illalla Nana ja Mosse pääsivät molemmat pesulle Pakkiksella. Ne on helppo pestä pihatuvan saunassa. Pesin ensin Nanan, joka pysyi nätisti omalla pyyhkeellään pukuhuoneessa sillä välin, kun pesin Mossen. Mosse olisi nimittäin heti livahtanut tuvan puolelle, siksi tämä järjestys.  Huomenna on aika laittaa Mosselle uusi Frontline-liuos niskaan ja samalla se saa toisen Cartrophen-pistoksen.

Kevät on jo kääntymässä kesään, vaikka jatkossa onkin luvattu viileämpiä sadesäitä. Puissa on jo suuret hiirenkorvat ja monessa paikassa jo lehdetkin. Vaahterat kukkivat kauniisti.

Nana on onnellinen, kun humalat alkavat kasvaa. Se rakastaa syödä niitä! Nehän ovat tosi karheita ja tekevät ainakin käsiin haavoja eli tytölläni on aika erikoinen maku. Meillä kasvaa humalaa sekä portilla että pihassa. Vielä niille ei ole tarvinut laittaa tukia.

Minessa on tulossa yökylään lauantaina. Tässä on kuva edellisestä Nanan ja Minessan ihanasta aamuhetkestä. Keittiön matot ovat vielä Nanan tekemässä yösykkyrässä.

Jälleen iloiset kiitokset teille, jotka jätätte kommentteja!