071-normal.jpg

Ostin Nanani 18.1.2003. Muistan sen päivän kuin eilisen. Jännitin, pitäisikö Nana minusta, haluaisiko se tulla omakseni. Pelko oli aiheeton. Nana tuli omakseni heti, kun tapasimme. Tutustuessamme lattialla se tuli siihen syliini, ja kun menin vessaan, se odotti oven ulkopuolella. Kun auton ovi avattiin, Nana loikkasi heti sisään. Olin saanut parhaimman ystävän. Tulimme Kokkolaan seuraavana päivänä. Yali otti Nanan heti hyvin vastaan ja ne olivatkin loppuun asti hyvät ystävät. Yali lopetettiin luusyövän takia 19.1.2006, vain 6-vuotiaana. Nyt ystävykset ovat taas yhdessä ja toivomme, että tapaamme nämä rakkaamme vielä.

Vasen koiraa kantava enkeli on lahja kummitytöltäni Lindalta. Sain sen vuosia sitten. Silloin minulla oli kyllä jo Nana. Oikeanpuoleinen koiraa sylissään kantava enkeli on joululahja Marja-Liisalta. Kiitos Mara!

024-normal.jpg

Lunta ei juurikaan ole tullut lisää, mutta pakkanen on pysynyt kireänä. Olin Mossen kanssa yhtenä päivänä pienellä korttelikävelyllä ehtiäkseni ottaa pari kuvaa auringossa.

Tässä alla Mosse ihmettelee, että tuolla häämöttää koti, miksi me tässä kuvaamme.

032-normal.jpg036-normal.jpg

Luonto on tosi kaunis, kun puut ovat paksussa kuurassa.

070-normal.jpg

040-normal.jpg

Mukavaa viikonloppua! Toivottavasti tarkenette ulkoilla. :) Mosse ontui parina päivänä pakkasten tultua ja minä heti ajattelin, että jotain lämmikettä pitäisi leikattuun jalkaan saada. Tässä yksi viritelmä. ;) Mosse vain kilttinä katseli, että villatakissako tässä pitää alkaa kulkemaan. Tutkin BOT-tuotteitakin, mutta niistä ei löytynyt sopivaa apua. No, ontuminen onneksi jäi, ja poika saa ulkoilla omissa karvoissaan.

005-normal.jpg