Sain mieluisia vieraita tänään, kun äitini ja Minessa tulivat käymään luonani. Nähdessään minun kävelevän kainalosauvojen avulla Minessa sanoi kauhistuneella äänellä: "Voi kauhia....oivoi, oivoi!!!" Minessahan on vasta 1v 5kk vanha ja tuo sanonta kuulosti kyllä hänen suustaan hauskalta, vaikka olikin totisena ja vakavan kauhistuneena sanottu! :D No, Minessasta oli sitten tosi mukavaa koittaa itsekin kävellä näillä sauvoilla. ;)

Nanan silmä on yhä hyvä! Se on iso ilon aihe. En vielä tiedä, millä annostuksella kortisonia jatketaan perjantaista lähtien mutta eiköhän vastaus lääkäriltä tule piakkoin. :) Massukin on nyt niin hyvä, että Nana syö taas omaa ruokaansa. Maitohappobakteereja on kuitenkin jatkettu varmuuden vuoksi. Nana syö nyt myös biotiini-valmistetta, joka sisältää mm. sinkkiä. Kiitos Heidille sinkki-vinkistä!

Mossella ja Nanalla on ollut mukavaa yhdessä niin kotona pihassa/sisällä kuin metsässäkin. Jospa tässä jonain päivänä jaksaisin raahata itseni nuo portaat alas (ja sitten tietysti myöhemmin ylöskin...se on se suurempi homma) ja menisin heitä molempia vanhempieni kotiin tervehtimään. :)