DSCN4129%20%282%29.jpg

Minulla on kerrottavana tilanne, jota olisi vaikea uskoa, jos ei sitä itse olisi ollut todistamassa. Äitini oli suunnitellusti keskiviikkona leikkauksessa. Tiistaina hän oli kovin kipeä, eikä juuri voinut olla ylhäällä. Dora lopetti syömisen. Huolestuimme, mutta ajattelimme, että välillä koira vain syö vähän vähemmän. Dora kuitenkin joi vettä ja oli muuten "normaali". Keskiviikkona äiti meni leikkaukseen. Dora oli yhä syömättä. Kun se sai ruokamatolle ruokaa, se peitti sen kuten tiistainakin käärimällä maton. Äiti pääsi osastolle heräämöstä klo 14 aikaan. Sen jälkeen Dora alkoi syödä ihan normaalisti. Raamatussa meitä kehotetaan paastoamaan isojen asioiden edellä (esim. Ester 4:16). Me ihmiset emme sitä tuleet ajatelleeksi, mutta Dora teki sen! Olemme sanattomia ja kiitämme Jumalaa tästä uskollisesta koirasta, joka toimii meillekin esikuvana! Muistuupa mieleen Raamatusta Bileamin aasi, joka puhui.

DSCN4392%20%282%29.jpg

Näiden kahden höyhenkuvan välillä on 20 päivää. Tuntikausia rajua sadetta, ukkosta jne. Silti tämä höyhen on yhä kiinni hennossa heinässä, joka sitä kannattelee. Ihmeellistä. Näin meitäkin kannatellaan, vaikka uskomme olisi pienen pieni. Me saamme levätä Jumalan kämmenellä.

DSCN4451%20%282%29.jpg

Dora-neiti nauttii yhä luontouinneista. Sisäuinteihin siirrytään, kun ihmisseuralaiset eivät enää tarkene mennä veteen. :)

DSCN4457%20%282%29.jpg

Tästä blogista on tullut nyt lähes yksinomaan Doran blogi. Luontokuvat yms. julkaisen etupäässä instagrammissa (nananhanna).