"Sommaren är kort... den regnar nästan bort..." Kaikesta sateesta huolimatta voi silti käydä pulahtamassa mereen. Nana kävi eilen uimassa, mutta kaipaili selvästi pieniä apsoja rannalle.

1716912.jpg

Tunnelmakuva aiheesta "oli synkkä ja myskyinen yö". ;) Viime yö oli taas kylmä ja sateinen. Nana on haudannut päänsä sohvatyynyihin.

1716929.jpg

Tänään oli Mossella tosi mukavaa. Se pääsi kahdestaan Mandyn kanssa metsään leikkimään. No, olimme Mandyn Hanna, Sami ja minä kyllä mukana. Leoilla riitti touhua ja vauhtia taas sen verran, että kameraani tallentui lähinnä epäselviä häntiä. Hauskimmasta tilanteesta ei valitettavasti minulla ole kuvaa, mutta Mandyn Hanna sai kuvan, kun Mosse ja Mandy hyppäsivät vastakkaisiin suuntiin oikein loikaten. Kuva saattaa löytyä myöhemmin Mandyn blogista.

1716954.jpg

Metsästä löytyi yhteistä haisteltavaa.

1717033.jpg

Ihanaa, iso vesilätäkkö! Tasatahtia siellä astelevat Mosse ja Mandy. Mandy hymyilee koko naamallaan. Taisi olla pienellä tytöllä hauskaa!

1717038.jpg

Komea Mosse, oikea Kartanon Kreivi! Mosse pulahti hiekkakuoppaan ja siksi mahanalus ja jalat ovat ihan märät.

1717041.jpg

Mandylla oli aika paljon kuiskutusasiaa Mosselle. Vai olikohan vain niin mukava vähän roikkua korvissa ja poskivilloissa. ;)

1717044.jpg

Kiitos mukavasta metsäretkiseurasta!

Joskus tulee miettineeksi koiran lukemista. Toissapäivänä iso porttimme oli jäänyt auki. Mosse ei varsinaisesti karkaile, mutta jos portti on kauan auki, se saattaa tehdä tarkastusretken ympäristöön. ;) Nyt kävi siis juuri näin. Ystävälliset ihmiset kävivät sanomassa, että onkohan teidän koiranne karannut. Olipa hyvinkin ja ihan lähistöltä Mosse sitten löytyi jo kotiin päin tulossa. Jos olisin lukenut Nanaa paremmin, Mosse olisi saatu kotiin jo reissun alkumetreillä. Nana nimittäin kävi haukkumassa ovella. Luulin, että se haluaa tapansa mukaan sisään. Ihmettelin, kun se jäi hämillisenä kuistiin, eikä tullut sisähuoneisiin. Jos olisin silloin kurkannut, missä Mosse on, olisin nähnyt sen talomme ulkopuolella kadulla. Jospa ensi kerralla olen tarkkaavaisempi.