Nana muutti takaisin kotiin luokseni sunnuntaina. :) On kyllä todella ihanaa nyt, kun Nana on taas kotona. Paljon kiitoksia vanhemmilleni, jotka hoitivat Nanaa kaksi kuukautta! Nana nautiskelee kotisohvalla. Ehkä kolme tyynyä on riittävästi? ;)

1446178.jpg

1446179.jpg

Tänään oli jännittävä päivä. Kello 12 Nanalle oli varattu aika Kannuksen maatalousoppilaitoksen kennelpuolelle vesijumppaan! Ensin eläinlääkäri kyseli Nanan sairauskertomuksesta ja tutki Nanan. Lapojen välistä selän päältä löytyi arka kohta. Siinähän on yksi Nanan luupiikeistä. Etujalatkin ovat Nanalla vähän aristaneet, mutta nyt ne olivat paremmat. Takapään tärinä on vähentynyt huomattavasti. Lääkäri arveli Nanan hyötyvän vesijuoksumattokuntoutuksesta ja niinpä sitten pääsimme kokeilemaan sitä.

Nana meni kiltisti alustalle, jolla se nostettiin altaan tasoon. Siitä sitten Nana siirtyi altaaseen. Kaikki meni tosi hienosti, eikä Nana juuri hämmentynyt, kun allas täyttyi vedellä.

1446198.jpg

Altaassa on pohjalla juoksumatto. Nanalla sitä liikutettiin nopeudella 2 ja käyntiaika oli 3 minuuttia. Näin se tuntuu pieneltä ajalta, mutta kyllä siinä saa kerran jos toisenkin jo nostaa jalkaa. Lääkäri ja laitteen hoitaja olivat todella tyytyväisiä Nanaan. He kutsuivat Nanaa luonnonlahjakkuudeksi. :) Kuulemma monet koirat hosuvat sinne tänne vedessä ensimmäisellä kerralla, vaikka olisivatkin tottuneet veteen. Ei tosiaan olisi heti luullut, että Nana teki tätä ensimmäistä kertaa. Nätisti se asteli vedessä maton rytmin mukaan. Välillä askel harhautui vähän sivuun, mutta heti se korjasi sen. Altaalla oli namuja, joita Nanalle sai syöttää ja hyvin ne maistuivatkin eli eipä juuri ollut jännittämistä havaittavissa.

1446203.jpg

Kolmen minuutin kuluttua Nana nostettiin allasalustalla ylös.

1446219.jpg

Suukko reippaalle tytölleni!! Nyt kuivaamaan...

1446228.jpg

Seuraava aika on varattu ensi viikon tiistaille. Paljon kiitoksia Hannamaarialle, joka kertoi meille tästä hienosta kuntoutusmahdollisuudesta!!