Sigitas Cizinauskas soitti eilen ja kertoi, että Mossen toxoplasma ja neospora vastaukset olivat tulleet ja ne olivat molemmat negatiiviset. Sovimme, että käymme verikoekontrollissa täällä ja jos vastaukset ovat ok, tilaan Aistiin kirurgille ajan. Sain toki vapaat kädet tilata ajan kenelle kirurgille vain, mutta haluamme mennä samaan paikkaan, jossa Mossea on viimeksi tutkittu. Tänään olimme Mossen kanssa verikoekontrollissa Kälviällä Pentti-lääkärin luona. Pieni verenkuva oli normaali! Ihanaa! Hemoglobiini oli nyt 152, kun se 6.10.11 oli vain 103. Pyysin Pentti-lääkäriä katsomaan samalla Mossen korvat, koska Mosse on ravistellut päätään voimakkaasti. Arvelin, että kaulus on voinut hautoa korvia ja siellä saattaisi olla tulehdusta. Mosse nimittäin narskutteli aina hampaitaan, kun näpräsin sen oikeaa korvaa. Vasen korva oli ok, mutta oikeasta löytyi punoitusta niin paljon, että Mosselle määrättiin Canofite-tipat.

Nyt näyttää siltä, että Mossella on ollut joku tulehdus, joka vaikutti mm. hb:n laskuun. Kortisoni saattaa olla syyllinen Mossen tilapäisesti kovasti heikentyneeseen takapäähän, joka on nyt sellainen kuin se oli ennen kortisonihoitoa. Mossen on nyt moni lääkäri maininnut erityisen mystiseksi potilaaksi. Olen varannut Mosselle ajan kirurgille maanantaiksi. Katsotaan, selviääkö  siellä mitään uutta. Toivottavasti selviää, koska muuten en tiedä, miten jatkamme näitä tutkimuksia. On helppo sanoa, että se voi elää ihan normaalisti, älkää välittäkö, vaikka se ontuu. On kuitenkin ihan eri asia elää sellaista arkea ja lisäksi kuulla, että vasemmassa jalassa näkyy jo reagointia ilmeisesti tästä oikeasta johtuen.

Mosse on kuvassa autoni takapenkillä ja sillä on autosuoja, jonka tilasin "Karhuahon Jonnan" kautta. http://www.vipstore.fi/cat/product_details.php?p=514 Suoja on hyvin toimiva, vaikka joudun kyllä viemään sen suutariin, jotta päädyn vetoketjut vaihdetaan joihinkin tukevampiin. Toinen taisi olla heti rikki ja toinen hajosi ensimmäisellä käyttökerralla. Muuten suoja on helppokäyttöinen ja hyvä!