T= torstai on toivoa täynnä

Torstaina aamulla sain aivan ihanan tekstarin! Uusi ihmisvauva oli saapunut maailmaan!  Iltapäivällä sain pitää 7 tunnin ikäistä pikkumiestä sylissäni ja nauttia vauvantuoksusta. Onnea ja siunausta koko perheelle!

Toivosta kertoo myös seuraava kuvasarja, jonka olen kuvannut Bolidenissä.

"Tuijotan, tuijotan. Olen varma, että jossain tuolla ovat Mosse ja papa."

"Tiesin sen! Sieltä he tulevat."

Täyttä vauhtia rakkaita vastaan!

"Katsokaa, mä löysin heidät! Näytän nyt tietä, että he pääsevät turvallisesti autolle."

"Olen muutenkin tosi tarkka tyttö. Tässä olen löytänyt jotain ihanaa."

T  voi tarkoittaa myös toivottomuutta.

Tässä on yksi kuva toivottomuudesta. Löysimme Nanan kanssa aamukävelyllä Nanan lenkillä paikan, joka oli täynnä metsätähtiä. Ajattelin ottaa kauniin kuvan Nanasta metsätähtien keskellä. Huono ajatus, oikein huono. Nana istui nätisti pyynnöstäni, mutta samassa se oli aivan täynnä hyttysiä ja koitti saada päätään suojaan. Se sitten siitä kuvaamisesta. Saatatte kuitenkin aavistaa metsätähtiä tuossa kuvassa pieninä valkoisina pisteinä.

P= perjantai on pikkukoirapäivä

Nanalla oli eilen pikkukoirapäivä.  Aamukävelylle lähtiessä tapasimme Repen ja teimme mukavan kävelyn yhdessä.

Iltapäivällä tapasimme Vilin, joka oli ollut Riikan mukana hakemassa Minessaa päiväkodista. Vili matkusti pyöränkorissa, mutta se otettiin sitten alas ja se olisi kovasti halunnut leikkiä Nanan kanssa. No, Nana ei innostunut leikkimään.

Illalla pääsimme vielä pikkukoirien pariin ja niitä olikin sitten 7 kappaletta!  Oli kiva tavata koko joukko yhtäaikaa! Nana, Mette, Sassy, Miisa ja Bea. Tästä kuvasta puuttuvat Madde, Danne ja Toivo.

Mette hymyilee koko kasvollaan ollessaan Nanan vieressä. Metellä on hieno turkki, joka tosin tässä kuvassa on sateen jäljiltä.

Nana: "Minäpä tästä hipsin tuonne vähän väljemmille vesille."

Tässä kuvassa näkyvät Bea, Sassy, Danne, Madde, Toivo, Nana ja Mette. Mette on iloissaan seurannut Nanaa ja Nana kääntää päätään sivuun rauhoittaen pikkutyttöä.

Kiitos mukavasta illasta!