Mosse sairastaa. Rimadyliä menee ontumiseen, mutta nyt tuli muutakin vaivaa. Huomasin sunnuntaina, että Mossen hännän alapuolella oli 5 cm pitkä ja sentin leveä märkä ja punainen kohta, ilmeisesti hotspotin alku. Leikkasin karvat pois, vaikka se olikin Mosselle erittäin epämieluisaa. Häntä oli tietysti kipeä. Kaulus laitettiin päähän ja perunajauhoja hotspotiin.

"Papa, katso, mitä Hanna on tehnyt. Mä en tykkää tästä kauluksesta."

"Aha, vai mun parhaakseni. No, ok sitten, koitan kestää. Me ollaan reippaita miehiä. Sinäkin kestät niin hyvin tuon kyynärpääsi kanssa."

Tiistaina pääsin näyttämään Mossea lääkäriin. Siellä hännästä ajettiin lisää karvoja pois ja sovimme, että laitan häntään paikallishoitona Fucidermiä kahdesti päivässä. Nyt häntä on jo paljon parempi, eikä Mosse arista sitä enää niin paljon. Kauluselämä oli vähän ärsyttävää ja siksi tein Mossen housuihin häntäsuojan. Se toimi hyvin muutaman päivän, mutta nyt häntä heiluu jo siihen malliin, että housut putoavat. Se on selvä merkki paranemisesta.

Käydessämme tiistaina lääkärissä, Mosselta otettiin verikokeet, koska meillä täällä kotona oli tunne, että sillä ei ole kaikki hyvin. Arvelin, että sillä on kilpirauhasen vajaatoimintaa. Sen karva on mennyt ohueksi ja häntä on kovin huonossa karvassa. Mosse on ollut vähän vaisu ja se on viihtynyt ulkona paljon huonommin kuin ennen. Pieni verenkuva oli ihan normaali. Tänään sain kilpparitulokset ja Mossella todellakin on kilpirauhasen vajaatoimintaa. Tämä tietää lääkitystä, joka kestää Mossen elämän ajan. Apteekissa ei ollut lääkettä valmiina eli pääsemme aloittamaan lääkityksen huomenna annostuksella  Forthyron 400 mikrogr, 1 ½ tlb aamuin illoin. Hyvä, että asia selvisi, jotta Mosse saa tarvitsemansa hoidon!

Laitan vielä pari kuvaa Nanasta. Olemme asuneet nyt jo kohta kaksi viikkoa Pakkiksella. Emme siis muuttaneetkaan kotiin viime viikonloppuna, vaikka olin niin suunnitellut.

Hyvin tämä oleminen ja nukkuminen sujuu täällä Pakkiksellakin.

Tänään on perjantai, ihanaa. Nautitaan viikonlopusta!