Loma loppui ja eilen tulimme Nanan  kanssa taas takaisin kotiin. Loma meni aika tyhmästi sairastaessa, mutta toisaalta en olisi varmaan ottanut näin paljon aikaa toipumiseen, jos ei olisi ollut lomaa. Helposti tulee mentyä puolikuntoisena töihin. Nanan massu on taas normaali. Erikoista on vain se, että tämä ripuli, joka tulee suunnilleen kerran kuussa, on palannut takaisin. Laparoskopia antaisi lisää tietoa tilanteesta, mutta vaatisi nukutuksen. Niin kauan kuin pärjätään näin, en halua nukututtaa Nanaa. Olen miettinyt ruokamerkin vaihtamista, mutta toisaalta tämä ruoka maistuu Nanalle hyvin. Ehkä vielä seuraan tilannetta. Mosse-poika ontuu vielä ja se on surku juttu. Muuten Mosse on reipas ja ihana. Sillä on ensi viikolla kilpparikontrolli.

Nyt on tosi liukasta. Meillä on piha täynnä tällaisia pakastuneita rakkaita jälkiä! Ne ovat kuin maahan valetut, kun lumi on niin kovaa.

Voimia tähän viikkoon jokaiselle lukijalle! Kiitos kaikille teille, jotka jätätte tänne kommentteja viestinä käynnistänne!