Nana kertoilee: "Viihdyn yhä uudessa pedissäni. Pedissä voi nukkumisen lisäksi syödä herkkuja. Välillä siitä on kyllä vaikea päästä ylös, kun se on niin pehmeä. Luulenpa kuitenkin, että se oli hyvä ostos. Ja jos ei ole, niin olen jo valinnut pedille seuraavan käyttäjän..."  ;)

"Ta-daa... Minessalle petini on oivallinen peuhaus ja päiväunipaikka. :) Hän onkin jo kysellyt, saako käyttää petiä aina, jos en sitä itse tarvitse. Suloinen lapsi!"

"Mamma otti minusta pari kuvaa tänään, kun lähdimme Pakkikselta. Hmm, voisi hän vähän tarkemmin katsoa, onko autoja tulossa. Onneksi hän ymmärsi kääntää katseensa minun katseeni suuntaan. Kuten ehkä huomaatte, olen kuvassa hieman huolestuneen näköinen."

Nanan juttujen lisäksi laitan kaksi tänään ottamaani kuvaa. Kyllä luonto on kaunis!

Tänään on loppiainen. Joulunaika päättyy itselläni tähän pakanoiden jouluun, joksi loppiaista on joskus kutsuttu. Itämaan tietäjät olivat Raamatun mukaan ensimmäiset ei juutalaiset eli pakanat, jotka kävivät Jeesuksen luona.

Nyt alkaa kevätkausi minun ajatuksissani, vaikka talvea riittää vielä pitkälle! Ehkä se kevätkausi tuntuu alkavan siksikin, kun huomenna aloitan taas työt loman jälkeen ja koulussa alkaa kevätlukukausi. :)