Taas on edessä pari viikkoa mökillä. Mosse onkin jo mennyt mökille, pari päivää ennen meitä. Mosse on niin mainio, kun autoa pakataan. Heti, kun hänen paikkansa on valmis, hän istuu siellä tiiviisti, eikä halua enää tulla pois. No, kuten kuvasta näkyy, makoillakin tietysti voi. :)

747871.jpg

747872.jpg

Nanan kanssa olemme nyt pari päivää ihmetelleet vanhempieni pihaa, josta on yksi aita poissa. Eipä siellä ole oikein koirien mukava nyt olla, joten mökkiaika tulee juuri sopivasti. Tuohon naapurin ja meidän tonttimme väliin on luvattu laittaa rakennusajaksi väliaikainen aita koiria varten. Se on toivottavasti paikoillaan, kun palaamme Kokkolaan.

747875.jpg

Olemme käyneet Nanan kanssa parina iltana tällä viikolla iltauinnilla Valliloiden mökillä. Kiitos!! Nanan on huomattavasti mukavampi olla uintireissun jälkeen. Ei tarvitse niin kovin läähättää, vaan voi nukkua ihan oikeasti. Kuvassa näkyy myös Nanan pikkuystävä Madde.

747876.jpg

Ilma oli illalla melkein syksyinen ja yökin on jo kovasti pimeämpi kuin alkukesästä. Vielä on kuitenkin lomaa jäljellä. Koitan välillä päästä päivittelemään blogia, vaikka mökillämme ei olekaan nettiyhteyttä. Viimeistään sitten elokuussa tulee taas päivityksiä. :)