Olin eilen Nanan kanssa Kälviällä eläinlääkärissä. Nanan sydän ja keuhkot kuunneltiin ja todettiin ihan hyviksi. Kannan aina vähän huolta niistä, kun Nana aina läähättää niin paljon. Samalla käynnillä hoidettiin hammastodistusanomus kuntoon. Nanalta poistettiin poskihammas ylhäältä vasemmalta 1.11.2007, mutta en hakenut silloin todistusta siitä, kun Nana ei käynyt näyttelyissä. Nyt haen todistuksen varmuuden vuoksi, jos vaikka pääsisimme veteraaniluokkaan käymään.

Ostin Nanalle Stronghold-lääkkeen ja laitoin sen eilen illalla. Nyt on siis molemmat leomme hoidettu täitä vastaan. Kokkolassa todellakin on jonkinlainen täi-invaasio. Vaikka meillä ei rapsuteta, niin silti nämä ovat voineet saada tartunnan. Yksi ja kaksi täitä ei vielä aiheuta kutinaa. Siksi onkin parempi hoitaa heti, kun tulee tieto tartuntamahdollisuudesta. Kun koira kutisee ja raapii ja täitä voi nähdäkin, niitä on jo paljon.

Tänään ollessamme ulkona Pakkiksen pihalla, Minessa tarjoili Mosselle "lumikakkua". Mosse ei ollut kakusta niin kiinnostunut, mutta Minessalle itselleen se maistui oikein hyvin. ;)

Mosse ja Nana innostuivat leikkimään taas oikein kunnolla. Valitettavasti oli jo niin pimeää, että kuvat eivät olleet tarkkoja. Tässä kuitenkin yksi kuva, joka on aika selvä.