Rakkaimpani, Nana-kultatyttöni, aiheuttaa huolta. Maanantaina aamulla rapsuttelin ja hellittelin sitä kuten tavallisestikin. Yhtäkkiä huomasin, että käteni kastui. Se oli verta, jota oli tullut Nanan yhdestä nisästä. :( Soitin eläinlääkärille ja hän arveli, että siellä on kasvain. Nanalle on nyt tilattu leikkausaika lokakuulle. Vasta silloin, koska lääkäri jäi nyt lomalle ja palaa vasta lokakuussa. Ennusteen kannalta tällä ajalla ei liene merkitystä. On vain niin outoa, että nisässä ei ole varsinaista pattia. Siinä rauhasalueella on ihan pieni patin tapainen, mutta ei muuta. Ilman verta tässä ei olisi mitään huolta. Mutta tuo veri... Se tulee ihan selkeästi sieltä nisästä. Sitä ei valu itsekseen, mutta jos aluetta ärsytetään kuten tarkoittamattani tein Nanaa rapsuttaessani, niin sitä tulee. Minulla on todella paha mieli ja kaikenlaisia ikäviä ajatuksia tulee mieleen ihan kutsumatta. :( Nyt koitan elää Nanan kanssa mahdollisimman tavallisesti ja odotan lokakuuta, jolloin Nanan tilanne selvinnee. Tässä on kultamussukkani kuvattuna maanantaina iltaunillaan.

1858275.jpg

Mosse lähti maanantaina mökille. Nana ja minä olimme tiistaina seurakuntakummipoikani luona kylässä. Ihanasti tämä kohta yksivuotias poika silitteli Nanaa. Nanan yskähdys kylläkin sitten säikäytti pojan hetkeksi, mutta onneksi itku meni ohi. Sitten olikin taas mukava tehdä tuttavuutta Nanan kanssa.

Tänään Nana ja minä olimme ystäviemme Ilonan, Miisan ja Madden kanssa Harrbådassa. Kyllä siellä oli kaunis syksyinen tunnelma!

1858325.jpg

Madde ja Miisa kirmasivat kilpaa pitkin rantaa ja sitä oli hauska katsoa! Tässä kuvassa ovat Nana ja Miisa.

1858327.jpg

Nana kävi vähän kahlailemassa. :)

1858331.jpg

Nam! Herkkuhetki. Kaikki kolme odottavat ryhdikkäinä, mitä namuja Ilonan taskusta löytyy.

1858338.jpg

Kiitos mukavasta iltakävelystä!